грижа за кожа

ЗА МАРКАТА

Лаборатория ONmacabim Judean Desert Herbs ( Билки на Юдейската пустиня) е водещ производител на професионални козметични продукти за грижа за кожата в Израел.

Компанията управлява пълния цикъл на производство на продуктите: контролира отглеждането на лекарствените растения на Юдейската пустиня, тяхното събиране и обработване, разработването на формулите на препаратите, тестването, лицензирането и производството на съвременно оборудване.

Професионалната козметика ONmacabim е разработена в съответствие с международните стандарти за качество ISO и GMP, също така има лиценз от Министерство на Здравеопазването на Израел. Неоспоримо предимство на «ONmacabim» е разнообразието на препарати, които идеално се съчетават по между си и могат да се комбинират от специалистите, за да се получат клинични резултати. Активните съставки на козметичните продукти на «ONmacabim» са екстракти от растения, получени по особени, патентовани начини на екстракция във високи концентрации.

Продуктите ONmacabim не съдържат изкуствени оцветители и ароматизатори (които са основните фактори, предизвикващи алергии), както и съставки от животински произход. От 2014 година в козметичните продукти се използват само натурални консерванти – екстракт от семки на грейпфрут, екстракт от кора на магнолия и анисова киселина (анасон).

Предимства и особености на козметичните продукти на
ONmacabim

Способността за решаване на няколко козметични проблема в една процедура;

Възможност за индивидуален подход към всеки клиент, съставяне на индивидуален протокол за грижа, като се имат предвид естетичните проблеми

Съчетаване с апаратни методи

Предимството да се прилагат препарати от различни линии в една процедура

Абсолютна безопасност при използването

Благодарение на тези особености козметиката «ONmacabim» може смело да се нарече персонална лаборатория за естети, козметолози и дермокозметолози.

ONmacabim

Юдейската пустиня – уникален регион на брега на Мъртво море. Билките, растящи в региона са известни със своите лечебни свойства повече от две хиляди години. Суровите климатични условия в пустинята принуждават растенията да натрупват и съхраняват голямо количество полезни съставки. В древните ръкописи често се среща описание на един или друг начин на използване на билките от Юдейската пустиня за лечението на различни болести.

Компания създала уникална технология за екстракция и обработване на лечебните билки на Юдейската пустиня въз основа на богатия опит на древните народи от Близкия Изток.

ONmacabim България

Фирма «ЕСТЕТИК СЪНИ БИЙЧ» е официален и ексклузивен дистрибутор на израелската козметика «ONmacabim» за България.

Ние можем да Ви предложим професионална козметика на специални цени и особено изгодни условия за сътрудничество.

Ние предоставяме на нашите партньори следните възможности:

Да получават продукти за домашна и професионална грижа на специални цени

Да преминат безплатни семинари за обучение

Да получават бонуси

Да поръчват козметика онлайн

Развито професионално обслужване

биоревитализация

Как можете да получите козметичните продукти на ONmacabim?

Закупуването на продуктите може да бъде само от официален представител на ONmacabim – фирма „ЕСТЕТИК СЪНИ БИЙЧ“ или от търговци. За закупуване на продукти моля попълнете формата за контакт или се обадете на нашите телефони.

почистване за лице белене

Искате ли да станете дистрибутор?

Ако искате да станете представител за Вашия регион, може да се свържете с нас по телефон или да попълните заявката на сайта. Ако сте козметик, регистрирайте се на сайта или ни позвънете по телефона.
почистване за лице белене

Обучение в нашата компания

Ние предлагаме обучителни семинари „ONmacabim“, в които Вие можете да участвате.
Сигурни сме, че ще получите много полезна и интересна информация, която ще Ви помогне да постигнете отлични резултати в работата ви с клиенти.

ONmacabim - това е:

Професионална Израелска козметика

Професионализъм и обучение (провеждане на безплатни мастър-класове)

Абсолютно безопасна за използване козметика

Пълен цикъл на създаване на продуктите

Индивидуален, комплексен подход за решаване на проблемите на всеки клиент

Идеално съчетаване на продуктите (отворена формула)

ONmacabim Болгария

+359 898 533 866

+359 898 555 475

www.onmacabim.bg

info@onmacabim.bg

© 2019 – ONmacabim.bg – Всички права са запазени